collapse collapse

* Ingelogd als

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

* Amber Alert

Ongeldige RSS-feed.

* Opmerkelijk

  • post Protest tegen superfietspad
  • Inwoners van Ten Boer, Thesinge en Garmerwolde eisen dat de werkzaamheden voor de aanleg van een nieuw en breed fietspad over de eeuwenoude Stadsweg tussen Groningen en Ten Boer worden stilgeleg...
  • post Gezondheidsminister redt vrouw met beroerte
  • De Russische minister van Gezondheid, Veronika Skvortsova, deed dinsdag wat een minister van Gezondheid hoort te doen: mensenlevens redden. Een vrouw werd aan boord van een Boeing 777 van Aerofl...
  • post Moeder laat peuter 2 s nachts achter in auto om te feesten
  • In het Zwitserse Schaffhausen ontdekten voorbijgangers zondagochtend 's morgens vroeg en hysterische kleuter die alleen in auto was achtergelaten. De moeder had het kind achtergelaten om zelf le...

* ZoekenWelkom bij Liefdesvragen.nlLiefdesvragen is ontstaan doordat er behoefte bleek te zijn aan een dergelijke site, en dan met name een site die ook fatsoenlijk beheerd wordt.

Wij doen er alles aan om deze site zo veel mogelijk vrij te houden van Spam. Dit doen we onder andere door op robots te controleren bij de registratie, en door de eerste berichten van nieuwe bezoekers eerst te controleren, alvorens ze geplaatst worden.

We hopen dat onze bezoekers hier de antwoorden vinden die ze zoeken. Zelf zullen wij er alles aan doen om hiertoe zo veel mogelijk aan bij te dragen.

Besef dat je een forum met zijn allen moet maken, dus schroom niet om je vragen te stellen of om op de vragen van anderen te reageren. Besef dat, hoe meer vragen hier gesteld worden, des te aantrekkelijker de site wordt, en dus waarschijnlijk ook drukker.

Aangezien deze site nog niet zo lang draait, kan het goed zijn dat je nog wensen hebt, of dingen liever anders zou zien. Schroom niet om dit te melden in de rubriek "Vragen en opmerkingen" op het forum.

Het Liefdesvragen team* Laatste actieve topics


* Recente berichten


* Site beheer

Webmaster admin Webmaster
Administrator
Happy_Man gmod Happy_Man
Global Moderator

* Top Boards


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal